©Conseo
 

Kind in de knel

  • Ondersteun de vader en de fantastische moeder die elk willen Có-Ouderen, zelf samen kinderen opvoeden, al dan niet samen wónend. Verbeter taal politiek en cultuur van het maatschappelijk middenveld opdat váder ook in de traditionele gebieden wordt gerespecteerd. Wij moedigen aan vol te houden met grootbrengen van kinderen in voorspoed en geluk …
stop vaderloosheid in Haïti
donderdag 9 augustus 2012

Borden verhangen Norg en verzekeren bestemming

Aan:

1. Wethouder G. Alssema, CDA
2. Wethouder Jacob van Dam, Gemeentebelangen Noordenveld
3. Gemeenteraadslid J. Louwes, VVD
4. Gemeenteraadslid Pierre Baas, Lijst Groen Noordenveld
5. Wethouder Oeds Keizer, Pvda
6. Wethouder Otto Huisman, GroenLinks

Norg, 8 aug 2012

Geachte heren,

Van burgermeester Hans van der Laan, via mw. J. Boeijink van afdeling 'bijzondere wetgeving ruimte en samenleving', is schrijven ontvangen over ontruiming van mijn woning door deurwaarderij in opdracht van een relatie jansen van de rabobank, op dinsdag 14 aug 2012. Persoonlijk heeft jansen niet met mij contact gezocht. Reeds voorafgaande aan de onderhandse verkoop is aan notaris trip groningen en medewerkers contact gevraagd met jansen waarop zelfs verzuimd werd een enkel gegeven te overleggen. Onlangs is een deurwaarder langs geweest die op luide toon sprak over zijn relatie met de kroon, hem is met gezag woordelijk repliek gegeven, daarop droop hij af. Daarnaast is geen bericht ontvangen van jansen noch deurwaarder over een minnelijke regeling van verhuizen zoals gebruikelijk bij vertrek van- en naar- een woning.

De WOZ 2012 waarde bedraagt 128 duizend euro. Zoals bekend is de WOZ waarde een beslist niet te ruime schatting met het doel een zo min mogelijk publiek omstreden dus breed geaccepteerde grondslag te geven aan gemeentelijke belasting-inning. Daarom is WOZ waarde ongeveer gelijk aan executie-waarde. Na een relatief geringe betalingsachterstand van 5300 euro op de hypotheekbetalingen en ondanks de ruime overwaarde van 63.500 duizend euro trad vorig jaar september schuldsanering in. Naar beste weten zijn sindsdien alle hypotheekbetalingen verricht. Vanwege inkomsten uit arbeid van meer dan 1600 euro per maand is een vlot inlopen op schulden in het zicht. Na aandringen van schuldeiser werd begin januari een persoonlijke lening aangevraagd bij GKB assen. Nadat van hen niets vernomen was van mijn kant onderhoud bij GKB, ook daarop is niets vernomen. Bij notariskantoor te Groningen werd het taxatierapport opgevraagd, dit is nimmer toegezonden en bleek later dus corrupt te zijn. Er zijn voldoende NL regels die bepalen dat een dergelijke transactie dient te worden afgekeurd door de asser rechtbank.

Mijn woning heeft volgens Spotzi, een nieuwe doch in de financiële wereld als goed bekend staande vastgoed informatie-leverancier een indicatieve waarde van meer dan 163 duizend euro (bijlage). Mijn woning is onlangs onderhands verkocht voor 46 duizend euro, dus 27 procent van de indicatieve woningwaarde. Alleen al voor de grond werd 15 jaar geleden meer betaald. Twee jaar terug keurde dezelfde rechtbank verkoop af van alleen al het kavel van mijn buren, de afgekeurde verkoopprijs was toen iets meer dan van het verkoopkontrakt voor mijn woning plús het bij mijn woning behorende tweehonderd meter grótere kavel. Prima dat afkeuren van prijzen die te laag zijn, zo hoort het ook en afkeuring lag voor deze onderhandse verkoop volop in de lijn. En dan gebeurt dat toch niet. Kortom de rechtbank meet met verschillende maten kennelijk al naar gelang wat onder de hoed van willekeur omgaat. Drie van de buren klagen over te verwachten achteruitgang van de buurt en dringen aan op verweer onzerzijds. Laten we de WOZ en de gemeentelijke belasting-inning overeind houden. De schuldsaneerder-bewindvoerder heeft zorgplicht en heeft nog geen vervangende koopwoning gevonden. De gemeente wordt afgeraden het werk van de deurwaarder te gedogen laat staan steunen.

Doe normaal

Eerst al eens de vraag waarom een uitzetting. Kennelijk gaat men uit van verzet tegen de woningverkoop. Normaal bij verhuizingen van- en naar koopwoningen is onderling overleg over verhuisdata. Dit heeft nog niet plaatsgevonden. Vorige week vrijdag werd plots mijn telefoon afgesloten. De telefonie provider liet weten dat iemand die voorgaf mijn naam te hebben, heeft verzocht het abonnement op te zeggen. De telefonie provider heeft de huur van de lijn aangehouden tot 3 september, kennelijk vermoedden zij toen al vandalisme. Op mijn aangeven deze week is opzegging aangehouden. Desondanks lukt het ook leverancier tot hun spijt niet meer verbinding met het modem te krijgen. Kennelijk heeft ook netbeheerder KPN contact gehad met diezelfde vandaal. Toch is betaald voor de verbinding. Inmiddels is opdracht gegeven het abonnement ook voor ná 3 september aan te houden. Mijn leven staat in het teken van verbeteren integere communicatie. Neem dit hoog op.

Gemeente-ambtenaar J. Boeijink draait de zaak óm, niet ík ben verantwoordelijk voor afvoer van spullen, ten behoeve van openbare orde en veiligheid dient gemeente toe te zien op ordentelijke beheer met betrekking tot koopwoning. Dit kan niet inhouden een onregelementaire boete van 117 duizend en 750 euro voor enig roodstaan ter waarde van 5300 euro tijdens schuldsanering. Voor míjn milieu houdt ordentelijk beheer in het rekening houden met- een redelijke en minstens op overleg met mij gebaseerde verhuisdatum. Daarvan is thans geen sprake. Gemeente Noordenveld ziet onvoldoende toe op handhaven van regels bij woonveiling en handhaven van WOZ-waarde. Ik stel gemeente Noordenveld aansprakelijk voor álle schaden, óok alle schaden die in de gemeente zijn en gaan ontstaan door derden en door of namens deurwaarderij.

Drie weken geleden op maandag is aangifte gedaan van witte boorden bij het politiebureau te roden. Wijkagent Theo zegde terugbellen toe van wijkchef Harrie Prak. Nadat deze niet terugbelde noch in heeft gesproken op het antwoord-apparaat is nogmaals aangifte gedaan op donderdag. Plaatsvervangend chef Kees kon meegenomen stukken over de onreglementaire onderhandse verkoop niet lezen want zei geen bril te hebben. Met een blonde vrouw is afgesproken dat de volgende dag zou worden teruggebeld, dit is niet gebeurd. Volgens buren houdt de man zich gek. Inmiddels is contact gezocht met het Wilhelmina ziekenhuis assen, een dienstdoende oogarts dokter van den Brom is van mening dat agent een bril dient te dragen.

Vorig jaar zomer twee uren voor de afschuwelijke ramp met sociaal-democratische jongeren in een eiland in de buurt van Oslo, was hier in de Oosterduinen bezoek van asser politie aan een woning binnen dect-afstand van de mijne. Kennelijk werd een relatie van politie door politie onder druk gezet. Onlangs is bij de gemeentelijke leider van rioolzuivering om woning-toezicht in het gebied gevraagd teneinde kromme openbare orde toestanden en dreigende verloedering tegengaan.

Vorig voorjaar in de aanloop naar de verdachte heidebrand in het Fochteloërveen vond politie het nodig te trainen met infrarood apparatuur vanuit een helikopter. Men vond het kennelijk 'leuk' om te oefenen met in kaart brengen van houtkachels, op een ochtend werd ingebroken door een roder politie team, ook uiterst verdacht. Uiteraard werd in mijn woning niets aangetroffen wat daar niet hoort laat staan hash. De ploeg probeerde verhinderen van indienen van een klacht bij de wijkchef door mij aan te houden wat niet lukte, een fake-bekeuring wegens rijden op een door de gemeente onvoldoende onderhouden weg werd later ingetrokken vanwege marechaussee. Overigens is de schade waaronder een gebroken ruit nog niet aan het slachtoffer vergoed.

Eerder was last met doen van aangifte wegens onttrekken ouderlijke macht door een ex in veenhuizen die probeerde zich te onttrekken aan een door de rechtbank uitgesproken omgangsregeling voor mij als vader. Ene henk thijs uit veenhuizen, jeugdagent van asser politie die woont in een achterbuurt te veenhuizen werkte zelfs averechts: meermalen werkte hij mee aan verhinderen van weekeind-logeren. Meermalen is aangifte tegen ex en thijs gedaan op het roder bureau, alle keren vergeefs. Voor de financieel specialist van de Tweedekamerfractie van D66 is vorig jaar opgave gedaan van de schade aan de levens van Vader en zoon, deze belopen bij elkaar 4 miljoen euro.

De afdeling bezwaar en beroep van NL kadaster te Apeldoorn heeft gevraagd bezwaar aan te tekenen tegen wijziging eigendomsregistratie. Zij verzonden hun brief in een eerder opengemaakte envelop, dichtgeplakt met plakband. Op deze wijze geeft het kadaster te kennen te weten hoe in noord-nederland onder dekking van (zogenaamd) corrupte TNT-postbezorging instanties en apparatsjiks bewust chaos veroorzaken in financieel- en ander verkeer met middenklasse bewoners die op kavel wonen aan de buitenranden van bebouwde kom. Ik begrijp de handelswijze van het NL kadaster wel echter wil verraden het roerend eens te zijn met deze aktie vanuit de organisatie rond Emile Roemer. Wat ook gezegd wordt, de SP vindt integriteit bij financiële transacties een groot goed, kon mij onlangs op een bijeenkomst bij Drachten verwittigen van de financiële stabiliteit die hun actieve leden hebben verworven.

Van de organisatie van CvdK Jaques Tichelaar is een sleutelbos ontvangen van 'Ankie en Sanjay' te De Wilp. Onbekend is of deze woning voor (tijdelijke) oplossing gekocht dan wel gehuurd dient. Vanwege de onreglementaire verbreking van de telefoonlijn en de onvoldoende dekking van het mobiele netwerk te Norg is nog geen contact gelegd. Twee jaar terug is geprobeerd een provider van het mobiele netwerk te bewegen de woonwijk Oosterduinen dekking te geven. Twee uur na een overtuigend telefoongesprek kwam een politieman een flitsfoto nemen van de auto kentekens op de Donderseweg. Deze foto werd gemaakt vanaf particulier terrein, door de eigenaren van het terrein was hiertoe geen toestemming gegeven. Na het maken van de foto is de agent schielijk verdwenen, kennelijk was slechts bedoeling iemand te compromitteren, uiterst verdacht politie apparaat.

Gaarne een gesprek over de openbare orde en de genoemde bedreigingen met het gemeentebestuur. Ik wil een gesprek maar de gemeente gaat de discussie niet aan. Het is de eerste keer dat ik iemand van de gemeente te spreken krijg naar aanleiding van de aantijgingen. Iedereen houdt de deur dicht, terwijl ik een rol speel voor activiteiten en dorpse evenementen zoals onlangs Norg Beweegt. En nu opeens: de brief over ontruiming van de woning. Ik zie die dossiers graag op mijn bureau, want dan kun je over feiten en omstandigheden praten. Wat het gemeentebestuur lijkt te doen is een heleboel rook en stof opwerpen. Naar mening wordt het gemeentebestuur met de Russische maffia vergeleken. We moeten uitkijken dat we geen appels en peren gaan vergelijken, dat land is op weg. Maar wat betreft de hooligans, dan krijgen die wél een stadiumverbod. We hadden het over oneervol verwijderen vanuit de club, dat wordt ook niet gedaan.

Als je gaat tornen aan lokale besturing van politie in het asser arrondissement dan zijn daar terecht heel veel voorwaarden aan verbonden. Gemeente politie in het asser arrondissement was in het verleden een groot goed, natuurlijk vallen dan de orthodoxe ajatolla’s aan de Brink heen over het ministeriële besluit tot overhevelen aan een andere korpschef. Maar niemand heeft kunnen uitleggen wat rechtsstatelijk is met alle respect aan onttrekking ouderlijke macht, inbraak privacyschending afpersing bedreiging intimidatie roof, hacken van telefoonverkeer en verduistering.

Wat u als gemeentebestuurder moet doen dat vind ik als belastingbetaler, doe je best, er is de regelgeving, maak een dossier en breng het aan de rechter, dan krijgt de betrokken burger het dossier en kunnen we kijken wat er van overblijft. Als je bewijs rond wil maken moet je niet een heleboel laster aan de grote klok gaan hangen dat het allemaal zo slecht zou zijn bij ons in Norg en dat het allemaal zo fout is. Ik denk als je eerst écht recherche werk laat leveren en je niet eerst van alles laat rond bazuinen dat je dan meer achter de schermen weghaalt dan dat politie nu doet. Als er iets van waar zou zijn zou progressief Norg natuurlijk stoppen met activiteiten, immers justitie zit boven op je. Ik denk dat er zoveel rook gemaakt wordt omdat er bijna niks is. Dat gedacht wordt nou dan houdt Norg zich wel stil en dan palmen we dat wel in. Echter dat is buiten de waard gerekend.

Wanneer wij constateren dat werkelijk alle grenzen van de rechtsstaat zijn overschreden dan werken wij als burgerij mee en zorgen dat de onderste steen boven water komt. Want wíj willen graag een zuivere reputatie hebben en meedoen in deze samenleving. Dat is wat ik van gemeente noordenveld en haar bestuurders verwacht als leiders. Absent gedrag van wijkchef Harrie Prak hoeft niet aan de politie-organisatie te roden gerelateerd te zijn. Volgens mij leven we in een samenleving waarin een hooligan een stadionverbod krijgt. Als regels van een club met voeten worden getreden, hoort een lid verwijdert te worden, dan volgt een oneervolle verwijdering. Inmiddels op vaderdag had ik contact met de secretaris van de gemeenteraad over aftreden van burgemeester Hans van der Laan. Een wethouder dient afstand nemen van een club die alle regels van het strafrecht overschrijdt, gemeentebestuur dient hiertoe een intern reglement te hebben. Geef aan dat u niet met politie geassocieerd wilt worden of met de grijze bestelauto's die voor tonnen gemeenschapsgeld hier dagelijks door het bos tuften. Dat heeft u toch niet nodig als u lekker aan het toeren bent met motor of auto wat ik ook graag doe: Ik heb geen wapens noch drugs nodig. Neem er dan afstand van en laat zien dat u daar geen boodschap aan heeft.

Goed, elke maand hadden wel aangiften gedaan kunnen worden die nu niet gedaan zijn. In het verleden was bewijslast onvoldoende rond. Door onnozelheden vanuit justitie en politie zijn in het verleden vormfouten gemaakt. In plaats van wachten totdat justitie met een onderzoek komt kan gemeente samen met burgers zélf onderzoek doen. Was bang dat die mislukte processen in de weg zouden staan een nieuw offensief te beginnen. Mede daarom dat ik en mede-burgers dit ter sprake brengen. Van joh laat je nou niet afschrikken maar ga tegenaan! Elke crimineel verdient straf, bij welk apparaat of instelling ze ook zitten en heel duidelijk moet worden in hoeverre die clubstructuur faciliteert. En daar moeten we echt een einde aan maken. Wat we echt niet in Drenthe kunnen gebruiken is die steeds verdergaande verwevenheid van onderwereld-bovenwereld. Betrokkenheid wordt geconstateerd bij ontrekken ouderlijke macht, geldoverdrachten aan familie van oneervol ontslagen gevangenisdirectie veenhuizen, financiële malaise, bedreiging van woningeigenaren, sjoemelen met inschrijvingen van burgers in gemeentelijke basis administratie, valse informatie leveren over bestemmingsplannen, illegale gedoogconstructies, overdrachten van collectieve verzekeringsgelden aan zorgboerderijen met magere opvoedingsresultaten, het ten onrechte verstandelijk gehandicapt doen verklaren van mijn zoon, achterhouden van VNG bijdragen aan het gemeentefonds, toelaten van sjoemelen met WOZ-waarden, overdracht van waarden via huisveiling aan profiteur-relaties van rabobank, achterhouden van serieuze aangiften bij politie, aanleggen van onnatuurlijke moerassen en 'beekdalen' op zandruggen. Ja u kunt hier nu een beetje besmuikt om gaan zitten lachen maar dit is waar de onderzoeken om draaien en waar ik mij grote zorgen om maak.

Gemeente-bestuurders, zorg ervoor dat u afstand neemt. Zorg ervoor dat u de criminele elementen weert en zorg ervoor dat bij forensische onderzoeken geen onbalanzen worden gevonden zoals met die onderhandse verkoop en ongezonde toestanden op het lokale politiebureau. Probeer het blauw weer terúg te brengen naar de straat en dat zij ook in wijken van de middenklasse welkom is. Van mijn kant wil ik helpen tegen redelijke vergoeding vanuit het regionale opleidingscentrum te Haren-Zuid de politie weer op de rit krijgen voor het handhaven van corrécte omgang zodat ze onder begeleiding een gerenommeerde positie ook in het zuiden van Noordenveld krijgen en weer normaal hun werk kunnen doen. Dán wint u als gemeente-bestuurders aan geloofwaardigheid en pas dán zijn ook geen onderzoeken nodig vanuit het maatschappelijk middenveld.

Recreatief verkeer gewenst

Verhangen van borden

Op een aantal wegen in de omgeving van de Achtersteweg is verbod voor gemotoriseerd verkeer met als uitzondering agrarisch verkeer. Met een nieuw bestemmingsplan voor onze wijk waarin het wónen en de recreatie functies prioriteit verdienen, kan de uitzonderingsbepaling vervallen. De aangelegen akkers zijn direct bereikbaar vanaf Achtersteweg. Verzoek is thans borden verhangen.

Kinderen

De kinderen op de foto in de wijk Oosterduinen hebben nog vier weken schoolvakantie. Tot 12 augustus verblijven zij bij hun vader in de Oosterduinen, waar zij het zéker zo naar hun zin hebben als bij hun moeder die richting Haren woont. Laten we niet vergeten dat in de schil rond Norg voldóende ménsen wonen die de wijk samen aantrekkelijk vrij sociaal en sterker maken en houden. Burgemeester van der Laan koos eerder voor verblijf zonder bemoeienis van enige vader bij een alleenstaande vrouw te veenhuizen. Verzoek is per direct míjn zoon bevrijden uit de weinig fortuinlijke behandeling door 'jeugdontzorg' die hem nu ten deel valt na uithuisplaatsing bij ex veenhuizen. Hij zou te veenhuizen licht verstandelijk gehandicapt zijn geraakt en 'intensieve psychiatrische behandeling' op een ‘zorgboerderij’ behoeven. De prognose van onthechting en de opvoedingsresultaten op een boerderij zijn duidelijk minder dan grootbrengen te Norg waarvoor Vader kiest. Immers hij is geen beest en teneinde oplopen van schaden door betrokkenheid van der Laan, is verzoek toezien op plaatsen deze zomer te Norg en schoolgaan bij Nassau College.

En áls bewezen kan worden dat de lokale bestuurders leidend zijn of zijn geweest dan vind ik eerlijk gezegd dat alle puzzelstukjes bij elkaar moeten worden gebracht en dat het een serieuze zaak is voor de bevolking. Het goeie nieuws is de onderzoeken uit het verleden functioneren een beetje als los zand. Nu wordt die informatie door een áantal burgers bij elkaar gebracht, wij kunnen dan bepaalde patronen in kaart gaan brengen en pas dán is vertrouwen als het gaat om het beoordelen van de zaken die op het oog blijven.

Als de schone handen zo graag getoond worden en dat zou ik heel graag zien, dan vraag ik mij nog steeds af waarom niet voluit wordt medegewerkt met het maatschappelijk middenveld teneinde zorgen dat de onderste steen bovenkomt en dat alle reputaties gezuiverd worden, dat is ook niet aan de hand. De gemeente lijkt niet om de tafel te willen met vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld uit Norg rond deze kwestie. Het gaat om de praktijk, de daders lijken niet te worden aangesproken op hun activiteiten in het criminele circuit. Het lijkt eerder een soort zwijgplicht, het wordt een beetje onder het tapijt gemoffeld. Ik snap dat het niet prettig is maar dat is wel de realiteit. Het maatschappelijk midden plukt dit niet uit de lucht, het is ergens op gebaseerd en dat baart zorgen. En helemaal als we kijken naar de clubstructuur, die hieraan faciliterend is. Kennelijk is een manier om met elkaar de boel onder het tapijt te vegen. Er wordt een netwerk opgebouwd ik zeg het even heel erg zwart-wit waarbij integere mensen doorgedraaid lijken te worden zoals in de tweede wereldoorlog is gebeurd met joden uit Amsterdam. Maar gelukkig leven we in een rechtsstaat met vrijheid van meningsuiting. Maar er kan op basis van criminele activiteiten bij wijze van spreke carrière worden gemaakt, ik zeg niet dat het binnen úw chapter is, maar dat is bij het OM te assen wel degelijk het geval. Dat moeten we echt een halt toeroepen want er is een verwevenheid. De bewijslast is natuurlijk lastig om vanmiddag rond te krijgen, onze democratie heeft daar voorwaarden aan verbonden. Het is niet zo dat een lokaal-autonoom politie-apparaat zomaar verboden kan worden, ik als sociaal-liberaal hecht veel waarde aan regionale autonomie maar dan wel binnen grenzen van integriteit transparantie regels van samenleven en respect voor het milieu, laat daarover geen misverstand bestaan.

Blijf ondanks bewezen in geen verhoudingen staande repressies kalm en zelfverzekerd, dit heeft te maken met de toezegging uit de kring van milieu-gedeputeerden dat ik kandidaat minister-president ben voor een volgend kabinet mocht onverhoopt uithuiszetting doorgang vindt. Ondanks inconveniënten een fijn gevoel strijd tegen bende voortzetten vanuit Den Haag met steun van modérne mensen. Toch neem ik thans moeite het roder stadhuis van reputatie schaden en schande te redden. De uiteindelijk gevraagde schadevergoeding kan oplopen tot in enkele miljoenen euro's. Voor een gemeente met slechts zo'n 31.000 bewoners is betaling van 400 euro per huishouden een hoog bedrag. Een voornemen van gemeentebestuur van jaarlijkse vier woninguitzettingen in Norg is een heilloze weg die u niet wilt maar de minister-president en zo(-on?) wél. De opbrengsten uit aardgas zullen dan geruisloos en goed beveiligd afvloeien, dus minder naar onfortuinlijke noordelijke economische ontwikkelingen. Niet voor niets kreeg Belangen organisatie Norg op mijn verzoek onlangs een presentatie van de versnelde operaties van de gasdoorvoer te Langelo.

Verzekeren van bestemming

Gemeente Noordenveld ziet onvoldoende toe op handhaven van regels voor:

1. Grootbrengen van mijn zoon
2. Woonveiling
3. Handhaven van WOZ-waarden in de woon- en recreatieschil te Norg
4. Voorkomen van verdachte verduistering van eerder genoemde punten.

Ik stel gemeente Noordenveld aansprakelijk voor álle schaden, óok álle schaden die in de gemeente zijn en gaan ontstaan waaronder door derden of namens deurwaarderij AGC. Vanwege acute noodzaak van verzekeren van vermogen voor wonen op bestemming en voorkomen van onrust is verzoek thans als eerste aanbetaling op de later op te maken schade-factuur 50.000 euro overmaken op bankrekening 85.44.65.324 ten name van

Bert Kerkhof
  •      

Jongerenrecht

Slecht opgeleid naar afghanistan

Ongeloof in seks voor het huwelijk

Vele doden bij Love Parade

Krappe bovenkamers duurder dan studiebeurs

Laura Dekker en rechten van jongeren in nederland

Moeders pap pot binding hindert jongeren bij vinden werk

Ex-moeders vaker gedaagd door justitie

Kinderrechten en de plichten van een arts

Opvoeden

Inhuren praktijk-docenten MBO uit bedrijfsleven

Dirk Janssen nederlandse jongeren vertegenwoordiger

Opvoeden van arrogant, regentesk populisme

Noodgebouwen basis onderwijs aanpakken

Ontbrekend in Kopenhagen waarop de wereld wacht

Generation Islam - Children of afghanistan and gaza

Foto materiaal LTO Nederland actie

Voortgezet onderwijs na een mindere basisschool

Jeugdzorg

Manifest privacy, rechtshulp en waarheidsvinding

Jeugdzorg in nederland, drama van de eerste orde

Manifest Jongleur over de schreef

Coalitie wil groei aantal uithuisplaatsingen stoppen

Leger des heils haalt bakzeil bij uithuisplaatsing

Herstel van gezinnen en goedkope hulp

Debat over wantoestanden bij jeugdzorg

Zorgen met betrekking tot jeugdzorg

Mysterie van jeugd zonder gezin op een rijtje

Dure feestjes van jeugdzorg

Gezondheid

Baby verlof voor vader naar minimaal twee weken

Snel afgeleide mensen zijn meer creatief

Plan voor behandelen benauwde Co-Ouders

Onderzoek sport voor vaderloze kinderen

Honderden kinderen gaan jaarlijks de separeercel in

Geef huisarts grotere rol bij probleemgezinnen

Handhaven

Jill Egizii: Effect change and get court judges

Stop gemeentelijke vervreemding van kinderen

Behoud van familieleven bij scheiden is feestje waard

Moeders vaker gedaagd door justitie

Strafbare onttrekking aan de ouderlijke macht

EénVandaag over handhaven omgangsregeling

Televisie discussie over zorgplicht van beide ouders

Rechter negeert vader rechten bij scheiding

Rechter overtreedt te vaak wet bij scheiding

Klachtencommissie: Informeren béide ouders

Klassieke Co-Ouder regeling

Muziek

Jeffrey zingt voor zijn vader

Marco Borsato - Dochters uit beklemming

Jeff van Vliet - 't Is niet mijn fout

Dio - Alles doen om het weer aan te maken

Lawineboys - Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben

Kinderen voor kinderen - Foto album - Willem Wilmink

Koen Wauters - Passie - Zie me graag

Kinderen voor kinderen - Ha ha ha je vader

Economie

Opbouwen met elkaar en financiëel kringlopen

Nieuwe kans op kwaliteiten spoorlijn A'dam-Groningen

Drie keer nadenken over kinderopvang

Toekomst gloort hoop tegen sociaal culturele achterstand

Stop gemeentelijke vervreemding van kinderen

Vrijheid deed haïtianen sociaal en economisch das om

De economie van haïti in drenthe

Noodhulp actie haïti heeft cholera ramp niet voorkomen

Ontbrekend in Kopenhagen waarop de wereld wacht

Moeders pap pot binding hindert jongeren bij vinden werk

Vader crisis en economie

Cijfers

Vaderen over nederland

Vaderverstoting in nederland

Problemen van kinderen in kaart met onderzoek

Moderne rolopvattingen en herleving sociale economie

Aanvragers van echtscheidingen

Cijfers van CBS over aantal scheidingen

Eerste proefschrift ouderverstoting goedgekeurd

Flitsscheiding beëindigde 30.000 relaties

Geld

Co-Ouders zijn kredietwaardig

Co-Ouders en fiscale regels voor de Benelux

Kinderbijslagplan voor gescheiden vaders

Omgangsregeling en naleven regelen in éen rechtszaak

Steeds meer fricties tussen mensen en traditionele justitie

Affectieschaden aanpakken

Relaties

CO-Ouder clubs online

Regionale justitie contactgegevens

Politiek 1.0

Eén op drie kinderen in problemen door scheiding

Collegevorming na raadsverkiezing drenthe

Ronald Palsterk over pvda verkiezingsnederlaag

Brief aan tweedekamer lid Fatma Koser Kaya van D66

Repressie

Politiebureau zet vader onder druk: 'afstand doen van kinderen'

Negatief advies welstandscommissie is vaag

Ongeloof in seks voor het huwelijk

'Kinderen van mensen die nooit getrouwd zijn geweest'

échte zoon van zijn éigen vader

Agente werpt steen door ruit bij redacteur Kind in de knel

Dissidente mensenrecht activist Cuba verhongert

Nicolaas Beugeling, vrouw en kind te Veenhuizen

Nobel Prijs Vrede naar mensenrecht activist Liu Xiaobo

Omgangsonrecht - het boek van Tjerk Bakker

Steeds meer fricties tussen mensen en traditionele justitie

Écht regelgeven 3.0

Manifest Integriteit van Co-Ouderen

In voorspoed en geluk vader zijn met levensgezel europa

Uitspraak vervangende toestemming erkenning

Belgische wet Co-Ouders bestaat 15 jaar

Brad Pitt trouwt pas als homo’s het óok mogen

Koppel alimentatieplicht en omgangsregeling

Fiscaal Co-Ouderen in de Benelux

Omgangsonrecht met kinderen na scheiden

Co-Ouder na scheiding is de norm in België

Claim na geruchtmakend Bolderkar drama

Open knowledge and freedom of communication
StatCounter geeft relevante overzichten
CSS validator test Tidy test
Een ánder Europa is mogelijk